top of page

Onafhankelijk bemiddelaar op

de regionale arbeidsmarkt

Vakwerk

Wie zijn wij

Als onafhankelijk bemiddelaar op de regionale arbeidsmarkt, streeft Vakwerk Uitzendgroep naar continuïteit in de relatie met haar opdrachtgevers en werknemers. Onze ervaring, opgedaan sinds 1995 draagt daar in grote mate toe bij. Wij zijn specialist op het gebied van uitzending, werving en selectie, detachering en payrolling.  

 

Door onze hoge graad van betrouwbaarheid, kwaliteit en dienstbaarheid onderscheiden wij ons binnen het segment aanbieders. Tevens garanderen wij u een telefonische bereikbaarheid van 24 uur per dag / 7 dagen per week.

Vakwerk

Ons kantoorteam

Uitzendbureau Vakwerk

Toon Ras I Algemeen directeur

Met bijna 30 jaar directie ervaring in het uitzendwezen. Verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, klantencontact, acquisitie, websitebeheer, sponsoring en alle voorkomende zaken.

Uitzendbureau Vakwerk

Natasja Samuëls I Hoofd administratie

Universitair geschoold te Leuven in België, en verantwoordelijk voor de administratieve eindcontrole, debiteuren- en crediteurenbeheer, pensioenen, belastingaangifte, fasebeheer, contacten accountant, wetgeving en ondersteuning Toon.

Uitzendbureau Vakwerk

Margreet Ras-Kuijlaars

is vanuit haar HBO opleiding, en werkervaring, als opleidingsdeskundige / vertrouwenspersoon, verantwoordelijk voor opleiding- en cursusaanbod, functioneringsgesprekken, voorraadbeheer, onderhoud materialen en gebouw en ondersteuning administratie / directie.

Service

Bij ons staat het leveren van service bovenaan. Door ons vaste kantoorteam, welke al jaren werkzaam zijn in de uitzendbranche, zijn en blijven de lijnen kort, en weet u altijd met wie u van doen heeft. Indien het u beter uitkomt een gesprek tijdens de avonduren of in het weekend te voeren, passen wij ons daarop aan.

Op het gebied van 
personeelsmanagement begeleiden wij u met het nemen van de juiste beslissingen. Wij voeren indien gewenst de functionering- en beoordelinggesprekken, maken de vakantieplanning en zijn aanwezig bij kennismaking- of sollicitatiegesprekken.

Garanties

Vakwerk Uitzendgroep is sinds haar oprichting aangesloten bij ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen), u bent als opdrachtgever hierdoor gevrijwaard ten aanzien van de afdracht van premies en belastingen. In opdracht van ABU worden wij per kalenderjaar een aantal keren gescreend door VRO.  

 

Wij zijn in het bezit van het certificaat NEN 4400-1 wat aantoont dat u met een solide en betrouwbare partner van doen heeft. Meer over deze certificering leest u op www.normeringarbeid.nl.  

 

Wij zijn middels het VCU-certificaat (Veiligheids certificering Uitzendondernemingen) op de hoogte van de gestelde veiligheidseisen. 

bottom of page